3 olivengrønne Hænge lanterner

3 Olivengrønne hænge lanterner i galvaniseret/pulverlarkeret plade, på 'lodret' stålkæde med S-krog til ophæng. Perfekt til indretning af enhver lille krog, det være sig både ude og inde. Hæng den f.eks. om sommeren i jeres oliventræer og opstammede citrustræer, for dernæst at bruge den om vinteren i cedertræer, lærketræer og øvrige 'juletræer'. Alternativt kan den hænges under udhænget, på plankeværket, eller kan blot hænges hvorend der måtte være behov for et hyggeligt indspark til indretningen!

Hængelanternen er designet med inspiration i en 1/4 liters mælkekarton i et 'vågent' øjeblik henover søndagsmorgenbordet. Hængelanternen er fremstillet i kraftig galvaniseret plade og samlet med punktsvejsninger - og er efterfølgende pulverlakeret. Punktsvejsningerne vil kunne anes og medvirker dermed til det mere rå og rustikke look, som vi hos A2 Living så gerne opsøger.

Al unødigt er skåret væk og tilbage står derfor en enkel og fin lille hængelanterne - og i denne ugave ovenikøbet hele 3 stk.

Varens mål: L8 x B8 x H12 cm 

Kæden måler 100 cm.

Original price was: kr. 209,00.Current price is: kr. 166,00.

På lager

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen