Rattan Mini S-Krog 4 stk.

 

Rattan  Mini S-Krog, håndformede, rustikke og autentiske S-Kroge. S-Krogene er lavet af kraftige og massive stængler af Lacak Rattan, hvorved en optimal slidstyrke og holdbarhed sikres for produkterne.

Grundet den store variation i udseendet af rattanstænglerne, og med et miks af både mørkere og lysere samt plettede stængler, opnås der her et naturligt look og ikke to S-Kroge vil være 100% ens.

S-Krogene er perfekt til ophængning af diverse kurve & spande, redskaber, beklædningsgenstande og fungerer desuden som et fantastisk & naturligt alternativ til gængse og traditionelle metalkroge.

Sæt med fire S-Kroge i samme størrelse: B5,5 x H10,5 cm 

Målene er med forbehold, da S-Krogene er lavet af et naturprodukt. Rattanstænglerne vil under tørringsprocessen trække sig forskelligt sammen, hvorfor størrelsen/målene kan variere en smule.

Ligeledes vil S-Krogene (da de er lavet af et naturprodukt) falme i sollys. For mange vil dette blot være et plus, da det medfører patina og et mere sølvfarvet og gråligt look (ala drivtømmer og træhavemøbler der står ubehandlet udenfor). Ønsker man at bibeholde noget af den gyldne farve, kan dette opnås ved at spraye eller pensle en klar eller tonet naturolie på produktet.

Original price was: kr. 99,00.Current price is: kr. 78,00.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen