Rattan Hegn Horisental 120 x 150cm.

Rattan Hegn

Håndvævet, rustik og autentisk rattan hegn. Hegnet er håndvævet  med vertikaltflettede, kraftige og massive stængler af CL rattan (vertikale stængler: Ø25-30 mm - horisontale stængler: Ø15-20 mm), hvorved en optimal slidstyrke og holdbarhed sikres for produktet. Hegnet er flettet sammen med mørkebrunt ananasreb. Grundet den store variation i udseendet af rattanstænglerne, og med et miks af både mørkere og lysere samt plettede stængler, opnås der her et naturligt look og ikke to hegn vil være 100% ens. Hegnet er perfekt som rumopdeler i haver, på terrasser, i butikker, i restauranter, mm.

Varens mål: L120 x H150 x D6 cm 

Målene er med forbehold, da hegnet er lavet af et naturprodukt. Rattanstænglerne vil under tørringsprocessen trække sig forskelligt sammen, hvorfor størrelsen/målene kan variere en smule.

Ligeledes vil produktet (da det er et naturprodukt) falme i sollys. For mange vil dette blot være et plus, da det medfører patina og et mere sølvfarvet og gråligt look (ala drivtømmer og træhavemøbler der står ubehandlet udenfor). Ønsker man at bibeholde noget af den gyldne farve, kan dette opnås ved at spraye eller pensle en klar eller tonet naturolie på produktet.

OBS: Varen sendes ikke. kan afhentes i butikken, Kongsgårdsvej 15 7560 Hjerm.

kr. 950,00

På lager

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen