Mini Rund Rattanbowle Ø:23/36 H:17cm

Mini Rund Rattanbowle, Håndvævet, rustik og autentisk. Rattanbowlen er håndvævet  med kraftige og massive stængler af CL rattan, hvorved en optimal slidstyrke og holdbarhed sikres for produktet. Grundet den store variation i udseendet af rattanstænglerne, og med et miks af både mørkere og lysere samt plettede stængler, opnås der her et naturligt look og ikke to bowler vil være 100% ens. Bowlen er perfekt til planter, opbevaring, dekoration, mm.

Kraftig gennemsigtig plastpose (100 my) medfølger til plantning.

Varens mål: Ø23/36 x H17 cm  (de noterede mål er bowlens ydermål - varen er bowl-formet, hvorfor diameteren varierer langs højden).

Målene er med forbehold, da bowlen er lavet af et naturprodukt. Rattanstænglerne vil under tørringsprocessen trække sig forskelligt sammen, hvorfor størrelsen/målene kan variere en smule. Dette betyder også, at en rattanstængel en sjælden gang imellem kan "springe ud", da "flettet" i bowlen giver sig under denne proces. Dette kan forventes og gør ikke bowlen ringere - hvis ikke stænglen kan "stikkes ind" igen, da kan den blot klippes pænt af med en grensaks eller lignende.

Ligeledes vil produktet (da det er et naturprodukt) falme i sollys. For mange vil dette blot være et plus, da det medfører patina og et mere sølvfarvet og gråligt look (ala drivtømmer og træhavemøbler der står ubehandlet udenfor). Ønsker man at bibeholde noget af den gyldne farve, kan dette opnås ved at spraye eller pensle en klar eller tonet naturolie på produktet.

Original price was: kr. 399,00.Current price is: kr. 318,00.

På lager

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen