a2 Mini Væksthus L:38 x B:24 x H:36,5cm

a2 Mini væksthus - i samme gode kvalitet som A2 Living lanterner.

Væksthuset har et simpelt, minimalistisk og rustikt design. Det er lavet af solide materialer og designet til at kunne stå ude året rundt i al slags vejr, og vil med sin kvalitet og længere levetid bidrage positivt til en ellers negativ trend med hyppige udskift af udendørs interiør.

Væksthuset er lavet uden bund. Dette gør det brugbart til direkte brug på blomster, krydderurter eller andre etablerede planter i haven - let er det derfor også at vande/pleje under væksthuset. Bundbakker designet til at matche væksthuset kan tilkøbes.

Væksthuset er fremstillet i kraftig galvaniseret plade (0,8 mm) og glasset (hærdet glas) har en tykkelse på 3 mm. Nitter og håndtag er i rustfrit stål. Med disse velovervejede valg af solide materialer og en løbende produktudvikling igennem det seneste årti, hvor al unødigt er skåret væk og kvalitet samt brugsværdi er sat i højsædet, er slutproduktet her et væksthus i højeste kvalitet. Vi kan selvfølgelig ikke garantere at væksthuset holder evigt, men den holder markant længere end det gennemsnitlige væksthus på markedet. Slut er det derfor med at udskifte dine væksthuse flere gange årligt!

Med hvert væksthus medfølger en microfiberklud til rengøring af glasset - denne benyttes med fordel tør/uden vand.

Varens mål: L38 x B24 x H36,5 cm 

Original price was: kr. 999,00.Current price is: kr. 798,00.

På lager

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen